Even voorstellen

Hallo mijn naam is Lida de Vries - Franke

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met voetreflexologie. Als moeder van twee kinderen is het altijd zoeken naar een goede combinatie tussen  werk en gezin. Omdat ik thuis al graag massages deed bij familie besloot ik een kennismakingscursus te volgen bij MSP opleidingen . Ik werd heel enthousiast en  ik besloot mij aan te melden voor de opleiding en merkte gaande weg dat er veel meer met voetreflexmassage mogelijk was dan ik op het eerste gezicht dacht. Tijdens de opleiding behaalde ik al  resultaten bij mijn proefpersonen  en ook de dame die ik meenam voor mijn casus en examen had er veel baat bij.Het gaf mij een heel fijn gevoel mensen een ontspannen moment voor zichzelf aan te kunnen bieden en daarnaast ook klachten te kunnen verminderen. Ik besloot dan ook na mijn examen om een praktijk op te zetten waar ik klanten kan ontvangen in een rustige ruimte, uiteraard kan ik op verzoek ook bij de mensen thuis de behandeling geven. 

 

Naast de opleiding heb ik ook de workshop voetreflexmassage bij Stress en Burn-Out gevolgd.

In ons drukke bestaan krijgen we steeds meer met stress te maken. Hierdoor kunnen klachten ontstaan die niet altijd gerelateerd lijken aan stress.

Bij jarenlange overbelasting kan zelfs een Burn-Out ontstaan. Bij deze workshop heb ik geleerd deze klachten beter te herkennen en een behandeling op maat te geven bij stressgerelateerde klachten.